• Menu

0 recente resultaten

De week in 295 woorden

We snappen het: je tijd is beperkt. Geld moet worden verdiend en de interwebs zijn groot. Niet elke tweet wordt gezien, niet elke blog wordt gelezen. En er is meer in de wereld: papers over lolcats, mislukte memes op Reddit, katten die ontvoerd worden door drones… Daarom een stukje service van ons naar jou toe: alles wat je deze week had moeten weten over internetvrijheid in 367 woorden.

Deze week:

 

Het nieuws van de week:

Wikimedia, de stichting achter Wikipedia, neemt afstand van het principe van netneutraliteit. In een blogpost over netneutraliteit in relatie tot hun project Wikipedia Zero zeggen ze dat ze ‘zero rating’ – het gratis aanbieden van een enkele dienst – niet problematisch vinden. Onze collega’s van Access leggen haarfijn uit waarom dit een verkeerde boodschap is die ook nog eens op een zeer ongelukkig moment gebracht wordt.

Toetje: 3 if-I-were-you-I-would-reads

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag