• Menu

0 recente resultaten

Donateursweek update: trage start, maar Bitcoin biedt hoop

Update! Na 1,5 dag donateursweek zitten we op een krappe 20% van de 787 benodigde donateurs om in 2014 maximaal terug te knokken tegen uit de hand gelopen surveillancepraktijken.

Tijd om een schep bovenop te gooien dus en te zorgen dat we weer op schema komen te liggen. Gelukkig druppelen de eerste donaties in Bitcoin binnen, nadat we vanochtend bekend maakten dat we de cryptocurrency vanaf nu ook accepteren.

Kun je ons helpen om de 100% te halen?

Absoluut:

  • Word donateur. Zie bof.nl/do-your-bit. Vanaf €5 euro per maand lever je al een belangrijke bijdrage aan onze strijd voor internetvrijheid (en krijg je nog een Bits of Freedom-tshirt cadeau ook)
  • Maak 1 vriend, collega, buurman, familielid, zakenpartner of complete vreemde donateur. Is er iemand in je omgeving die zich het afgelopen half jaar kwaad heeft gemaakt over massale surveillance? Nu is het moment om die persoon subtiel te wijzen op bof.nl/do-your-bit (iets met woorden en daden). En laat het ons vooral weten als het is gelukt!
  • Verspreid de boodschap. Help ons zo veel mogelijk mensen te bereiken met de oproep donateur te worden. Zet een oproep in je e-mail-handtekening, spam je volgers op sociale media, schrijf iets op je eigen blog, of in de lokale krant… alle aandacht helpt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag