Wat vind jij van het werk van Bits of Freedom?

De steun van onze achterban speelt een belangrijke rol in ons werk. We willen dan ook graag weten of onze activiteiten en de manier waarop we daarover communiceren aansluiten bij wat jullie van Bits of Freedom verwachten.

Daarom willen we eens wat uitgebreider in gesprek met onze volgers en vrijwilligers. Wij nodigen jullie van harte uit om met ons te komen praten over zaken die jullie bezig houden met betrekking tot digitale burgerrechten. Wat betekenen internetvrijheid en privacy voor jullie? Voelen jullie je nog wel veilig en ongecensureerd online? We horen graag wat jullie vinden van deze onderwerpen, de rol van Bits of Freedom en het werk dat we doen.

In September organiseren we een vijftal avonden bij ons op het kantoor om in kleine groepjes over deze onderwerpen te spreken. Als jij zorgt voor een goede discussie, zorgen wij voor voldoende pizza en Club Mate. De sessies zijn van 19u tot 20u op de volgende data:

  • Donderdag 5 september
  • Woensdag 11 september
  • Donderdag 12 september
  • Dinsdag 17 september
  • Donderdag 19 september

Lijkt het je leuk om mee te praten en je mening te geven over Bits of Freedom? Stuur dan een mailtje naar Joost den Dunnen (PGP Key), met daarin de data waarop je zou kunnen.

Hopelijk tot snel!

 

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.