Dataset zegt NEE!

Wat vind jij van het werk van Bits of Freedom?

Een vrij en open debat over een vrij en open internet

De steun van onze achterban speelt een belangrijke rol in ons werk. We willen dan ook graag weten of onze activiteiten en de manier waarop we daarover communiceren aansluiten bij wat jullie van Bits of Freedom verwachten.

Daarom willen we eens wat uitgebreider in gesprek met onze volgers en vrijwilligers. Wij nodigen jullie van harte uit om met ons te komen praten over zaken die jullie bezig houden met betrekking tot digitale burgerrechten. Wat betekenen internetvrijheid en privacy voor jullie? Voelen jullie je nog wel veilig en ongecensureerd online? We horen graag wat jullie vinden van deze onderwerpen, de rol van Bits of Freedom en het werk dat we doen.

In September organiseren we een vijftal avonden bij ons op het kantoor om in kleine groepjes over deze onderwerpen te spreken. Als jij zorgt voor een goede discussie, zorgen wij voor voldoende pizza en Club Mate. De sessies zijn van 19u tot 20u op de volgende data:

 • Donderdag 5 september
 • Woensdag 11 september
 • Donderdag 12 september
 • Dinsdag 17 september
 • Donderdag 19 september

Lijkt het je leuk om mee te praten en je mening te geven over Bits of Freedom? Stuur dan een mailtje naar Joost den Dunnen (PGP Key), met daarin de data waarop je zou kunnen.

Hopelijk tot snel!

 

 1. Bapo

  ‘met daarin de data waarop je zou kunnen’

  Over privacy gesproken…

 2. Kasper

  @BAPO:
  Want jij maakt nooit afspraken per mail?
  Hoe schendt het sturen van een mail met een datum jou privacy?
  En als je daar bang voor bent gebruik je toch gewoon PGP?

 3. Menno

  Leuk initiatief, succes!

 4. Erwin

  Mij te ver weg voor pizza. Bovendien kan dat geld niet beter worden besteed aan bestrijding van digitaal onrecht, zoals Opstelten en Teefje ??

 5. Mike

  Erg leuk initiatief en bovendien een goede methode om betrokkenheid te tonen met de achterban (en dat is het) en te weten wat er allemaal leeft in plaats van in een “ivoren toren” te gaan zitten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.