• Menu

0 recente resultaten

Hans de Zwart nieuwe directeur vanaf 1 oktober 2013

De Raad van Bestuur van Bits of Freedom is verheugd te kunnen meedelen dat Hans de Zwart vanaf 1 oktober zal beginnen als nieuwe directeur van Bits of Freedom. Daar zijn we erg blij mee. Hans speelde al enige tijd een belangrijke rol in het vrijwilligersnetwerk van Bits of Freedom, onder meer als gastspreker. Hij heeft een stevige achtergrond en een breed netwerk in de digitale rechtenwereld en is een actief blogger.

Hans maakt de overstap naar Bits of Freedom vanuit het bedrijfsleven, waar hij werkzaam was bij Shell op het gebied van innovatie. Daarvoor had hij een onderneming op het gebied van onderwijstechnologie en was hij docent bewegingsonderwijs in de Bijlmer. Hans heeft een overtuigende visie op de organisatie en de toekomst van Bits of Freedom en we hebben veel vertrouwen in zijn kwaliteiten om de komende jaren nieuwe successen te boeken in de strijd voor digitale vrijheid.

Het bestuur heeft daarmee met Hans een ideale opvolger gevonden voor Ot van Daalen, die de laatste vier jaar op succesvolle wijze leiding heeft gegeven aan de organisatie. Samen met het huidige team en de medewerkers van de afgelopen jaren, en samen met onze vrijwilligers en achterban, zijn de afgelopen jaren prachtige resultaten geboekt. De sollicitatieprocedure voor zijn opvolging was in het voorjaar opgestart en is deze zomer afgerond. Er waren overweldigend veel goede kandidaten. Met Hans is het bestuur uiteindelijk met succes tot een akkoord gekomen voor de komende jaren. Ot van Daalen zal tot begin 2014 bij de organisatie blijven en de overgang begeleiden. We wensen Hans heel veel succes en kijken uit naar een mooie samenwerking!

PS: Hans is morgen ook op de Big Brother Awards, dus daar is een eerste gelegenheid om hem te spreken!

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag