Hans de Zwart New Director, starting October 1st 2013

Hans de Zwart nieuwe directeur vanaf 1 oktober 2013

Zelfregulerende kwaliteit politie ver ondermaats

De Raad van Bestuur van Bits of Freedom is verheugd te kunnen meedelen dat Hans de Zwart vanaf 1 oktober zal beginnen als nieuwe directeur van Bits of Freedom. Daar zijn we erg blij mee. Hans speelde al enige tijd een belangrijke rol in het vrijwilligersnetwerk van Bits of Freedom, onder meer als gastspreker. Hij heeft een stevige achtergrond en een breed netwerk in de digitale rechtenwereld en is een actief blogger.

Hans maakt de overstap naar Bits of Freedom vanuit het bedrijfsleven, waar hij werkzaam was bij Shell op het gebied van innovatie. Daarvoor had hij een onderneming op het gebied van onderwijstechnologie en was hij docent bewegingsonderwijs in de Bijlmer. Hans heeft een overtuigende visie op de organisatie en de toekomst van Bits of Freedom en we hebben veel vertrouwen in zijn kwaliteiten om de komende jaren nieuwe successen te boeken in de strijd voor digitale vrijheid.

Het bestuur heeft daarmee met Hans een ideale opvolger gevonden voor Ot van Daalen, die de laatste vier jaar op succesvolle wijze leiding heeft gegeven aan de organisatie. Samen met het huidige team en de medewerkers van de afgelopen jaren, en samen met onze vrijwilligers en achterban, zijn de afgelopen jaren prachtige resultaten geboekt. De sollicitatieprocedure voor zijn opvolging was in het voorjaar opgestart en is deze zomer afgerond. Er waren overweldigend veel goede kandidaten. Met Hans is het bestuur uiteindelijk met succes tot een akkoord gekomen voor de komende jaren. Ot van Daalen zal tot begin 2014 bij de organisatie blijven en de overgang begeleiden. We wensen Hans heel veel succes en kijken uit naar een mooie samenwerking!

PS: Hans is morgen ook op de Big Brother Awards, dus daar is een eerste gelegenheid om hem te spreken!

 1. dosch

  Van harte gefeliciteerd Hans!
  Ik zie uit naar de nu onvermijdbare samenwerking!

 2. Hans Haringa

  “Remember that you are a Black Swan.”
  ― Nassim Nicholas Taleb

 3. Michael

  Gefeliciteerd Hans! Mooie nieuwe klus die je heel goed past.
  Heel veel succes en plezier, tot snel.

 4. Marcel de Leeuwe

  Ha Hans,

  Heel veel plezier, geniet van deze mooie stap! Felicitaties aan jou maar ook aan Bits of Freedom. Dat je zo maar veel mensen mag inspireren en motiveren om met digitale burgerrechten echt aan de slag te gaan.

  En binnen e-Learning is er ook op het gebied van digitale burgerrechten nog veel te doen. Nieuwe werkgroep?

  Cheers,

  Marcel

 5. Nathalie Trenaman

  Geweldige combinatie! Gefeliciteerd Hans en BoF!

 6. Peter Berkhout

  Ik kan mij eigenlijk geen beter voorvechter van digitale vrijheid dan Hans de Zwart voorstellen. Congrats!

 7. Oz Sokoh

  Gefeliciteerd Hans. This is ‘The Art of Possibility’! Well done

 8. Ronald In 't Velt

  Gefeliciteerd! Hier gaan mooie dingen van komen…

 9. Rogier

  Veel succes!

 10. Joris Groenendijk

  Gefeliciteerd Hans!

 11. Joris Groenendijk

  Gefeliciteerd Hans, mooie en logische stap voor je!

 12. Iris van den Burg

  Van harte Hans! Deze baan lijkt je perfect te passen, veel succes ermee.

 13. Egbert vd Winckel

  Proficiat Hans.
  Goed om te weten dat die tomeloze energie van jou nu voor “the good cause” wordt ingezet. Succes!

 14. arjen

  zouden de mensen hierboven in de gaten hebben dat Hans dit stukje niet zelf heeft geschreven?

  Kortom: gefeliciteerd Raad van Bestuur van BOF met jullie keuze; de ellende komt vanzelf, daar hoef je geen moeite voor te doen. Het enige wat je kunt doen is proberen om de tussenliggende tijd zo leuk mogelijk in te vullen. Dat gaat met Hans er bij wel lukken.

 15. Rob

  BOF boft…. nu jij nog, Hans.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.