• Menu

0 recente resultaten

23 mei: Bits of Freedom filmavond!

Er zijn heel veel goede films en documentaires gemaakt over nerdy onderwerpen zoals digitale rechten, hackers en privacy. Ons team heeft heel erg van deze films genoten, maar tot nu toe hebben ze nog niet het podium gekregen dat ze wel verdienen. Daarom presenteren met gepaste trots onze eerste echte filmavond! Op 23 mei is het zover.

Naast docu’s over actuele onderwerpen zullen films aan bod komen die in een ver en grijs verleden echte blockbusters waren, en die nu relevanter zijn dan ooit. Toen ze uitkwamen nog science fiction, maar in toenemende mate keiharde realiteit. Het lijkt ons leuk om met een groep gelijkgestemden terug te blikken op deze films en ideeën uit te wisselen over waar het allemaal heen zal gaan.

Op deze manier hopen we onze dagelijkse kost op een interessante manier naar een breder publiek te trekken. Vrijheid op internet is tenslotte een onderwerp dat iedereen aangaat! Het wordt een laagdrempelige avond: je kan gewoon binnen komen lopen. Ook als je geen expert of techneut bent en zelfs wanneer je nog helemaal niemand kent zul je warm ontvangen worden door ons team. Iedereen met een open geest en een gezonde dosis nieuwsgierigheid is welkom! Dit in aanvulling op onze altijd gezellige Boffels.

De filmavond is voor ons een goede gelegenheid om onze aanzienlijke achterban beter te leren kennen, onze kennis te delen, brandende vragen te beantwoorden en een kleine update te geven van welke woeste strijden we allemaal leveren vanuit ons kantoortje.

We vragen voor de filmavond een donatie van €5. Dit enkel en alleen om de kosten te dekken van de filmvertoning. Wel verloten we een Bits of Freedom t-shirt. Dus wil je in het bezit komen van zo’n beauty, en wie wil dat nou niet, dan doe je er zeker goed aan even langs te komen!

De inloop is vanaf 19u te Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Je kunt daar van tevoren ook terecht voor avondeten (voor eigen rekening). De film begint om 19.30 en zowel tijdens de film als na afloop is er de gelegenheid om een drankje te doen, nieuwe mensen te leren kennen, of ons met vragen te bestoken.

Kom je ook? Laat het dan weten in de comments. Of, voor de Facebookers onder ons, via deze event page. Dan kunnen wij een beetje inschatten op hoe veel mensen we kunnen rekenen.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag