• Menu

0 recente resultaten

Met jouw donatie in 2013: meer empowerment!

In 2013 stellen we met behulp van jouw bijdrage internetters in staat hun internetvrijheid te verdedigen. We gaan een actuele handleiding samenstellen die jou de tools geeft om grip te krijgen op jouw internetverbinding. Informatie om je bestanden te beschermen en je verbinding te versleutelen is essentieel om veilig gebruik te maken van internetdiensten. We gaan in blogposts aandacht besteden aan de vele online diensten die jou heimelijk volgen en de alternatieven voor je op een rijtje zetten. Onze plannen voor 2013: heldere informatie, krachtige tools en actuele tips.

Veilig online zijn is niet meer alleen afhankelijk van een sterk wachtwoord. Je hebt informatie nodig over verbindingen, versleuteling en de juiste tools om je privacy te bewaken. Internetten zonder sporen achter te laten is onmogelijk. Vaak zul je gemak en gebruiksvriendelijkheid moeten inleveren om anoniemer te internetter. Het is helemaal aan jou in welke mate je kiest voor privacy of gemak. Wel dien je deze keuze bewust te kunnen maken. Het is al lastig genoeg om op de hoogte te raken van wie jou volgt online en wat er met jouw informatie gebeurt.

Bits of Freedom zal je volgend jaar daarom inzicht geven welke sporen je achterlaat en hoe je deze sporen minimaliseert. We gaan zorgen voor de kennis om veilig en bewust te surfen. We bieden de tools om je privacy te bewaken tegen diensten die uit zijn op jouw persoonlijke informatie.

Vind jij de empowerment van internetters belangrijk? Steun ons werk door donateur te worden en houd ons in de gaten!

 

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag