• Menu

0 recente resultaten

Posters en banners voor internetvrijheid

Internetvrijheid is niet vanzelfsprekend. Achter de schermen zijn allerlei mensen bezig om jou te controleren, profileren, blokkeren of op een andere manier inbreuk te maken op jouw online rechten. Bijvoorbeeld minister Opstelten met zijn voorstel om de politie te laten hacken. Of Mark Zuckerberg die jouw privéleven doorverkoopt voor keiharde dollars. Hoog tijd dus om de mensen achter de schermen in de schijnwerpers te zetten!

Plaats een banner op je website, deel de poster via Facebook of Twitter. Of print hem uit en hang hem op 1 november voor je raam, of aan de monitors van je collega’s, of waar je maar denkt dat hij de aandacht trekt. En vergeet niet je vrienden te vragen om hetzelfde te doen. Wil je nog op andere manieren helpen, of heb je een briljant idee om aandacht te vragen voor internetvrijheid? Stuur dan een mail naar tim.toornvliet@bof.nl.

Posters:

Klik op de thumbnail voor de volledige versie.

 

Banners:

 

Zit jouw bannersmaak er niet tussen? We hebben er nog veel meer!
Klik hier voor het zip-bestand met alle formaten en designs.

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag