In 2013: internetcontrole, computerinbraken en geheime surveillance

Help internetvrijheid en doneer je vrienden

Posters en banners voor internetvrijheid

Kan jij in de kroeg uren oreren over de privacyrisico’s van Facebook? Op een feestje een betoog houden over het gevaar van het terughackvoorstel van Opstelten? Dan heb je ongetwijfeld gemerkt dat veel te veel mensen hun online vrijheden vanzelfsprekend vinden. Onterecht, want de strijd voor internetvrijheid is actueler dan ooit: ook in 2013 staan thema’s als spyware, terughacken, profiling en filters hoog op de politieke agenda. Daarom gaan wij deze donderdag 1 november zo veel mogelijk mensen oproepen om mee te strijden voor internetvrijheid en donateur te worden van Bits of Freedom. En dat kunnen we alleen met jouw hulp!

We vragen je daarom om mee te helpen op 1 november. Dat kan in twee stappen:

 1. Word zelf donateur (als je dat nog niet bent natuurlijk)! Vanaf 5 euro per maand ben je al donateur en krijg je bovendien een Bits of Freedom-tshirt cadeau. Kijk op bof.nl/do-your-bit
 2. Check? Doneer dan je vrienden, familieleden, buren en collega’s door hun over te halen ons ook te steunen. Tweet, mail, bel, blog, share, vanuit huis, je werk, de collegebanken of onderweg -of bij ons op kantoor: je bent van harte welkom! Wij zorgen voor banners, posters en killerargumenten om ze te overtuigen.

>Kijk hier alvast voor posters en banners.<

 

En hou onze blog, Twitter en Facebook in de gaten voor meer info. We hopen dat we 1 november samen een vuist kunnen maken voor internetvrijheid!

 1. Jeroen

  Correctie 🙂

  “Vanaf 5 euro per maand ben je al donateur en krijg je bovendien een Bits of Freedom-tshirt cadeau.”
  ->
  “Je kunt elk gewenst bedrag doneren; vanaf 5 euro per maand krijg je bovendien een Bits of Freedom-tshirt cadeau.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.