• Menu

0 recente resultaten

Wereldverbeteraars gezocht voor de Bits of Freedom Sessions!

Ben je een wereldverbeteraar, een doener en een internetheld? Of wil je er eentje worden? Wil je toffe mensen ontmoeten met even vooruitstrevende ideeën als jij? Geef je dan op voor de Bits of Freedom Sessions en leer alles over online actievoeren!

Als voorvechter van een vrij en open internet weet Bits of Freedom als geen ander hoe je succesvol online actie voert. We geloven bovendien dat we onze kennis en ons netwerk het beste verder kunnen ontwikkelen door het met anderen te delen. En daarvoor zijn we op zoek naar de online helden van de toekomst.

Ben jij nieuwsgierig, creatief, initiatiefrijk en betrokken? Voel je je thuis op het internet? En belangrijker nog: heb jij een wens om de wereld te verbeteren? Zet je talent dan om in actie!

In zeven inspirerende Sessions geeft Bits of Freedom je de tools in handen om jouw wereldverbeterende ideeën aan te pakken. Hoe voer je online campagne? Hoe overtuig je anderen? Hoe creëer je politiek draagvlak voor je ideeën? Samen met toonaangevende experts gaan we op zoek naar het antwoord op al deze vragen en bedenken we vernieuwende acties.

Ben jij de wereldverbeteraar die we zoeken? Stuur ons dan vóór 10 oktober 2012 je motivatie en CV. Klik op de link hier onder voor informatie over de aanmeldingsprocedure en -eisen.

 MELD JE AAN!

Maar ook als de Sessions niets voor jou zijn kunnen we je hulp goed gebruiken. Ken je geschikte kandidaten voor de Sessions? Stuur ze dan onderstaande flyer door. Of verspreid hem via Facebook of Twitter. En kom je op plekken waar veel helden rondlopen, bijvoorbeeld je opleiding of je werk? Dan kan je ons helpen door daar flyers op te hangen. We vinden het leuk om te horen waar je ze ophangt en sturen je graag wat exemplaren toe, dus stuur een mailtje naar simone.halink@bof.nl.

* UPDATE: dit jaar hebben we te weinig kandidaten gevonden om de Sessions door te laten gaan. Volgend jaar proberen we het weer, maar in aangepaste vorm. In de tussentijd kun je met eventuele vragen terecht bij Simone Halink: simone.halink@bof.nl

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag