• Menu

0 recente resultaten

ACTA-drukte in Brussel deze week

Brussel heeft het druk met ACTA deze week: van 24 tot 27 april komen alle relevante commissies bij elkaar. We geven je hieronder een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen.

 

De Commissie Juridische Zaken stemt deze week al over ACTA. In de andere commissies kunnen leden nog amendementen op de conceptrapporten indienen en vindt de stemming in de loop van mei plaats. De Commissie Internationale Handel is hekkensluiter op 30 mei of 20 juni. Dat is logisch omdat zij de mening van de andere commissies in haar oordeel betrekt.

Houd deze week ons Twitteraccount in de gaten voor de actuele ontwikkelingen. Wat al deze ontwikkelingen voor de toekomst van ACTA betekenen, vertellen we je in een blogpost aan het einde van de week.

Wil je meer informatie over het beslissingsproces, lees dan ons vorige blog.

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag