Jaarverslag gelekt. Bits of Freedom ontkent. Alles.

We stellen je graag voor aan: Tim Toornvliet

Creatief met bitjes en boutjes? Sluit je aan bij een hackerspace!

De komende weken hebben we een paar personeelswisselingen bij Bits of Freedom. We vinden het natuurlijk erg jammer om van Willemijn Aerdts en Geertje de Man afscheid te nemen. Maar gelukkig is het ook erg fijn om met nieuwe, getalenteerde en gedreven collega’s aan de slag te gaan. Met een hoofd vol frisse ideeën kunnen we samen met hen, én met jullie, nog beter opkomen voor internetvrijheid. Vandaag stellen we je graag voor aan onze nieuwe communicatiestrateeg, Tim Toornvliet.

“Voor ik bij Bits of Freedom aan de slag ging, werkte ik als adviseur bij een communicatiebureau. Daar heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van strategie, analyse en campagnes. Na veel opdrachten voor verschillende opdrachtgevers is het erg leuk om me nu fulltime bezig te houden met een doel waar ik persoonlijk helemaal achter sta.

Als communicatiewetenschapper heb ik geleerd dat elk nieuw medium altijd kan rekenen op fanatieke voor- en tegenstanders. Voor internet dreigen regelmatig de negatieve aspecten de positieve te overheersen. Juist daarom is het belangrijk dat Bits of Freedom zich in blijft zetten om de goede kanten van het internet te beschermen en problemen op te lossen. Het is geweldig dat ik daar nu als communicatiestrateeg aan bij kan dragen. Ik heb dan ook erg veel zin om me samen met alle supporters, vrijwilligers en experts in te zetten voor een vrij en open internet.”

 1. Iman Pieter Duin

  Gefeliciteerd!!

 2. Tim Toornvliet

  Dank!

 3. Arjan

  Welkom en congrats met de nieuwe baan!

 4. Menno

  Bedankt alvast (-;

 5. Anne Ruth

  Wat een spannende eerste werkdagen dan, direct een interview van een vervelend tienertje dat een profielwerkstuk moet maken.. Haha. Succes!

 6. Jerry WV Birdja

  Succes. En bewaar de kritische onafhankelijkheid. Maak van communicatie geen kunstje om het product beter aan de mensen te brengen, maar ga daadwerkelijk voor de inhoud van BOF.
  WIj vertrouwen op jullie. JWV Birdja uit Veenendaal.

 7. tifkap

  Welkom!

 8. Tim Toornvliet

  Thanks mensen!

  @Anne Ruth: Gelukkig was het helemaal geen vervelend interview :-). Bovendien een mooie gelegenheid om eens te kijken hoe goed ik dit verhaal eigenlijk over kan brengen! Gaat het goed met je profielwerkstuk?

  @Jerry: Helemaal mee eens. Ik ben absoluut niet van de kunstjes of de loze kreten. Het mooie aan BoF vind ik juist dat we altijd vanuit de inhoud kunnen werken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.