• Menu

0 recente resultaten

We stellen je graag voor aan: Tim Toornvliet

De komende weken hebben we een paar personeelswisselingen bij Bits of Freedom. We vinden het natuurlijk erg jammer om van Willemijn Aerdts en Geertje de Man afscheid te nemen. Maar gelukkig is het ook erg fijn om met nieuwe, getalenteerde en gedreven collega’s aan de slag te gaan. Met een hoofd vol frisse ideeën kunnen we samen met hen, én met jullie, nog beter opkomen voor internetvrijheid. Vandaag stellen we je graag voor aan onze nieuwe communicatiestrateeg, Tim Toornvliet.

“Voor ik bij Bits of Freedom aan de slag ging, werkte ik als adviseur bij een communicatiebureau. Daar heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van strategie, analyse en campagnes. Na veel opdrachten voor verschillende opdrachtgevers is het erg leuk om me nu fulltime bezig te houden met een doel waar ik persoonlijk helemaal achter sta.

Als communicatiewetenschapper heb ik geleerd dat elk nieuw medium altijd kan rekenen op fanatieke voor- en tegenstanders. Voor internet dreigen regelmatig de negatieve aspecten de positieve te overheersen. Juist daarom is het belangrijk dat Bits of Freedom zich in blijft zetten om de goede kanten van het internet te beschermen en problemen op te lossen. Het is geweldig dat ik daar nu als communicatiestrateeg aan bij kan dragen. Ik heb dan ook erg veel zin om me samen met alle supporters, vrijwilligers en experts in te zetten voor een vrij en open internet.”

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag