Auteursrechtdebat: Zwitserland geeft goede voorbeeld

Student/Parttimer? Bits of Freedom zoekt Office Manager [vacature]

Spy Files: een kijkje in de keuken van spionagebedrijven

Wie zoeken wij? Een nauwkeurige en representatieve office manager met hart voor de organisatie
Bits of Freedom zoekt een office manager die het werk van Bits of Freedom ondersteunt en zelfstandig meedenkt met de organisatie. Je hebt hart voor de organisatie en de doelen waarvoor wij ons inzetten. Je werkt snel en nauwkeurig. Je bent representatief in spraak en schrift. Je schept er plezier in om onze administratie te organiseren.

Je kan goed werken met tekstverwerkingsprogramma’s en kan documenten netjes vormgeven. Je kan goed overweg met spreadsheets en vindt het leuk om de financiële administratie bij te houden. Omdat je in een klein team zal werken, spreekt voor zich dat je graag samenwerkt met de andere teamleden. Je werkt zelfstandig en neemt initiatief om de organisatie van Bits of Freedom te verbeteren. Ervaring met Exact Online, OpenOffice en CMS-systemen zoals WordPress is een pré.

Wat zul je doen? Het werk van Bits of Freedom ondersteunen
Bits of Freedom is een kleine organisatie met grote ambities. We zetten ons in voor een open internet dat toegankelijk is voor iedereen, waar privé-communicatie privé blijft en waar iedereen informatie met elkaar kan blijven delen. We zijn op zoek naar een gemotiveerde office manager die zorgt dat het kantoor van Bits of Freedom soepel blijft lopen.

Je zult in deze functie verantwoordelijk zijn voor de ondersteuning van Bits of Freedom. Onder je werkzaamheden vallen onder meer het bijhouden van onze (financiële) administratie en het voorraadbeheer. Je zal daarnaast aanmeldingen van vrijwilligers verwerken en presentatieverzoeken aan Bits of Freedom behandelen. Daarnaast onderhoud je contacten met vrijwilligers, gastsprekers en neem je de organisatie van kleine bijeenkomsten op je. Ook ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden en doorsturen van inkomende mails via ons algemene e-mailadres en de administratieve correspondentie.

Wat bieden wij?
Bits of Freedom biedt je de unieke kans om te werken bij een jonge organisatie met grote ambities, die belangrijk werk doet. Wij bieden je een inspirerende en uitdagende werkomgeving met veel vrijheid en aandacht voor je ontwikkeling. Het salaris is conform overheidsschalen. De aanstelling is part-time (16-24 uur per week) en in beginsel voor één jaar met een mogelijkheid voor verlenging. Werkdagen zijn flexibel in overleg in te plannen, waardoor de functie ook voor studenten aantrekkelijk is.

Over Bits of Freedom en procedure
De stichting Bits of Freedom verdedigt digitale burgerrechten. De organisatie staat onder leiding van Ot van Daalen. Het bestuur wordt gevormd door Joris van Hoboken (Instituut voor Informatierecht), Karianne Thomas (advocaat Van Doorne) en Remmelt Vetkamp (Hogeschool Zuyd).

Voor vragen over de functie kan je contact opnemen met Ot van Daalen: +31(0)6 5438 6680 of ot.vandaalen [apestaart] bof [punt] nl. Gelieve uiterlijk 1 januari 2012 een sollicitatiebrief met CV en referenties te sturen aan Ot van Daalen per email (naar bovenstaand adres) of post (naar Postbus 10746, 1001 ES Amsterdam). Je hoort 3 januari 2012 of je wordt uitgenodigd voor een gesprek. De gesprekken zullen plaatsvinden in week 2 van het nieuwe jaar. De voorkeur gaat uit naar iemand die vanaf half januari beschikbaar is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.