Zevenendertig duizend vierhonderd en drie Euro. Met dank aan jullie!

You did your bit. Namens het hele team: dank jullie wel!

#DoYourBit: 600. Tandje erbij

Goed. Je bent misschien wat Bits of Freedom-moe, nadat onze donatiecampagne #DoYourBit je twitterstream, je facebookpagina en je linkedinprofiel opvrolijkte. Wij zijn nog hard aan het tellen en laten maandag de officiële uitkomst weten. Maar nu willen we jullie bedanken.

Namens het hele team: DANK JULLIE WEL!!!!!! (Het is dat de Blink-tag niet werkt in WordPress, anders hadden we ‘m aangezet.) You did your bit. Nu wij weer: we keren terug naar de headquarters om met jouw steun op te komen voor internetvrijheid. Je hoort van ons!

 1. Jeroen

  Maar: was het ook genoeg of gaan jullie met drie personen terug naar het oude kantoor?

 2. Ot van Daalen

  @Jeroen: We moeten de officiële resultaten van de campagne nog berekenen, maar we weten nu al dat de actie succesvol genoeg was om niet naar ons oude kantoor terug te hoeven 🙂 We zullen tegelijkertijd wel nog meer donateurs moeten aantrekken om ook op termijn op deze manier door te bljven gaan, maar nu zijn we vooral erg dankbaar voor de donaties die we hebben gekregen!

 3. Balthasar van Bockhoven

  Ik heb puur op vertrouwen een niet kinderachtig bedrag gedoneerd.
  Ik ben erg benieuwd hoeveel geld jullie uiteindelijk hebben opgehaald gisteren, van hoeveel mensen en wat jullie er concreet mee van plan zijn.

 4. Ot van Daalen

  @Balthasar: Veel dank voor je vertrouwen! We beschouwen het als een serieuze verantwoordelijkheid om er goed mee om te gaan. We zullen morgen (maandag) vertellen hoeveel in totaal uiteindelijk is gedoneerd. We zullen dan ook – voor zover bekend – wat vertellen over onze planne voor het komende jaar.

 5. Adriaan

  Jammer net te laat voor deze actie, maar heb toch nog even gedoneerd.

 6. Tom de Bok

  Hallo, hoeveel heeft BOF inmiddels binnen?
  Genoeg om te blijven strijden?

  Graag een reactie.

  Bedankt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.