You did your bit. Namens het hele team: dank jullie wel!

#DoYourBit: 600. Tandje erbij

#DoYourBit: 300 gehaald! De eerste Angry Bit

Yeah! Terwijl bij ons op kantoor enthousiaste supporters van Bits of Freedom nog hard aan het mailen/bellen/tweeten en Facebooken zijn, gaat #DoYourBit keihard door. Er hebben zich al 600 nieuwe donateurs gemeld. Dat is prachtig, maar nog lang niet genoeg. Daar moet nog een tandje bij. Laat de volgende Angry Bit maar komen. Van onderen!

Deze filmpjes zijn gemaakt door de helden van UncInc. Bedankt!

Kom ook op voor internetvrijheid en steun Bits of Freedom met een (doorlopende) donatie. Dat kan op bof.nl/doyourbit. Als je vanaf € 5,- per maand doneert krijg je, als je wilt, een gratis t-shirt om je te bedanken.

Vraag zoveel mogelijk mensen om hetzelfde te doen. Om internetvrijheid te versterken, kan je nog iets doen dat net zo belangrijk als eenvoudig is. Benader anderen in je eigen omgeving en vertel hen waarom jij internetvrijheid belangrijk vindt en vraag hen om ook Bits of Freedom te steunen.

  1. Ozymandrias

    Omdat ik bits of freedom erg belangrijk vind heb ik eenmalig flink wat gedoneerd, E 1,000,00. Ik hoop dat jullie er iets mee kunnen doen en kunnen blijven bestaan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.