#DoYourBit: 600. Tandje erbij

#DoYourBit: 300 gehaald! De eerste Angry Bit

#DoYourBit: Here we go! Wie zijn toch die Angry Bits?

Te gek! Er hebben al 300 mensen meegedaan met onze donatiedag #DoYourBit. Dat betekent dat we nu al de eerste Angry Bit kunnen afschieten. Vind jij internetvrijheid ook belangrijk? Dan kan jij heel simpel en binnen 2 minuten jouw bit bijdragen. Ben je ook zo benieuwd wat de volgende Angry Bit gaat doen?

Dit filmpje is gemaakt door de helden van UncInc. Bedankt!

Kom ook op voor internetvrijheid en steun Bits of Freedom met een (doorlopende) donatie. Dat kan op bof.nl/doyourbit. Als je vanaf € 5,- per maand doneert krijg je, als je wilt, een gratis t-shirt om je te bedanken.

Vraag zoveel mogelijk mensen om hetzelfde te doen. Om internetvrijheid te versterken, kan je nog iets doen dat net zo belangrijk als eenvoudig is. Benader anderen in je eigen omgeving en vertel hen waarom jij internetvrijheid belangrijk vindt en vraag hen om ook Bits of Freedom te steunen.

Hoe je dat kunt doen? Schrijf bijvoorbeeld een tweet, Facebook-bericht, LinkedIn-update, een blogpost of gewoon een e-mail. Kies de manier die het best bij je past. En verwijs dan telkens naar bof.nl/doyourbit.

Alvast bedankt voor je hulp!

 1. Roel

  Gefeliciteerd! op naar de volgende 300

 2. tifkap

  Ik ben benieuwd ! Mijn steun hebben jullie!

 3. Johan

  Een counter was ook leuk geweest. Met 300/600/900/1200/1500 als mijlpalen voor de filmpjes. Leuk bedacht.

 4. Daphne van der Kroft

  Ha Johan, de counter staat op links op https://www.bof.nl/doyourbit/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.