#DoYourBit: 300 gehaald! De eerste Angry Bit

#DoYourBit: Here we go! Wie zijn toch die Angry Bits?

Morgen. #DoYourBit. Waarom zou je?

De kop is eraf. Daar gaan we dan. Vandaag is onze donatiedag. We hopen met vele kleine beetjes ook het komende jaar samen te kunnen blijven opkomen voor internetvrijheid. Daarom heet deze dag: #DoYourBit. En de Angry Bits zijn daarbij leidend. Vind jij internetvrijheid ook belangrijk? Heel simpel en binnen 2 minuten kan jij jouw bit bijdragen. Dan kunnen we op bof.nl/doyourbit snel de eerste Angry Bit afschieten…

Kom ook op voor internetvrijheid en steun Bits of Freedom met een (doorlopende) donatie. Dat kan op bof.nl/doyourbit. Als je vanaf  € 5,- per maand doneert krijg je, als je wilt, een gratis t-shirt om je te bedanken.

Vraag zoveel mogelijk mensen om hetzelfde te doen. Om internetvrijheid te versterken, kan je nog iets doen dat net zo belangrijk als eenvoudig is. Benader anderen in je eigen omgeving en vertel hen waarom jij internetvrijheid belangrijk vindt en vraag hen om ook Bits of Freedom te steunen.

Hoe je dat kunt doen? Schrijf bijvoorbeeld een tweet, Facebook-bericht, LinkedIn-update, een blogpost of gewoon een e-mail. Kies de manier die het best bij je past. En verwijs dan telkens naar bof.nl/doyourbit.

Meer weten?
Als je benieuwd bent hoe de actie verloopt, volg dan deze site of onze sociale media, zoals de Twitter– en Facebookpagina om op de hoogte te blijven. Spannend..

 1. Michel

  Jullie hebben wel heel erg pech met de timing van vandaag nu Steve Jobs overleden is. Op twitter en facebook kom je er niet tussen door…

 2. Daphne van der Kroft

  Misschien had Steve ook wel willen doneren 🙁 We gaan ons best doen om ondanks dat nieuws toch van ons laten horen!

 3. Gips

  Goed bezig mensen!

 4. Anoniem

  Dank je wel Gips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.