L'Oreal / eBay – wat mag moet blijven

Word jij gastblogger bij Bits of Freedom?

Bits of Freedom waarschuwt Europa voor auteursrechtzelfregulering

Bits of Freedom komt op voor internetvrijheid. Een van de manieren waarop we dat doen is via dit blog. Iedere drie maanden bieden we studenten de kans om gastblogger te zijn. Word jij binnenkort onze nieuwe gastblogger?

Over het blog
Als vaste bezoeker ken je ons blog natuurlijk. Maar kijk nog maar eens rond. Op deze plek houden we actuele ontwikkelingen bij rondom internetvrijheid, duiden we het belang daarvan voor de Nederlandse internetgebruiker en geven we praktische tips.

Over jou
Wie zoeken we? Je bent in de laatste fase van je studie en hebt passie voor internetvrijheid. Je bent nauwkeurig en betrouwbaar. En je hebt al schrijfervaring. Daarnaast vind je het leuk om onderzoek te doen en te schrijven over privacy en communicatievrijheid op internet. Een dag per week kan je bij ons op kantoor, in Amsterdam, komen werken.

Wat je kunt verwachten
Wat bieden we? Wij zullen je intensief begeleiden, zowel bij het schrijven als bij het doen van onderzoek. Zo leer je goed schrijven, krijg je een gevoel voor de politieke dynamiek en werk je op het snijvlak van technologie, politiek en recht. Je schrijft de blogs onder je eigen naam, dus eeuwige roem zit ook in het pakket.

Geïnteresseerd? Stuur een mailtje met je motivatie en je CV naar Ot van Daalen, info@bof.nl. Je hoort binnen één week of we je uitnodigen voor een gesprek.

Helaas kan je niet meer reageren op deze vacature. De reactie termijn op deze vacature is gesloten.

Had je ook graag willen reageren, maar ben je te laat? Houd dan onze website goed in de gaten, hier verschijnen regelmatig nieuwe vacatures.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.