• Menu

0 recente resultaten

Nog 1 dag: Red het net!

Morgen zal netneutraliteit eindelijk aan bod komen in de Tweede Kamer. Wil jij ook dat netneutraliteit beschermd wordt in de wet? Dit is je laatste kans. Gebruik nu onze spliksplinternieuwe tool: Dichter Bij Den Haag. En laat jouw stem horen in Den Haag!

Dichter Bij Den Haag
Via internet is het makkelijker dan ooit om met politici in contact te komen en te laten dat jij onderwerpen als internetvrijheid echt belangrijk vindt. Daarom presenteren we met trots onze tool die je daar bij helpt: Dichter Bij Den Haag. Nu kan jij in minder dan 5 minuten opkomen voor netneutraliteit.

Door vrijwilligers voor Bits of Freedom
Dichter Bij Den Haag is een initiatief van Bits of Freedom. Het ontwerp is van Martijn Broekman. En het is ontwikkeld door talloze vrijwilligers, waaronder Arnoud Vermeer, Ilja Kamps, Mark Janssen, Tycho Bismeijer, Sjef van Gaalen, Jan Klopper en Floor Terra. De ontwikkelingsomgeving is door High5! ter beschikking gesteld. Pizza’s en Mate in de late uurtjes zijn gedoneerd door de Stichting HXX. We willen ze allemaal heel erg bedanken voor het geweldige werk dat ze erin hebben gestoken!

In levende lijve
Woensdag 8 juni om 13.00 uur gaan de Kamerleden die zich specialiseren in de Telecomwet met minister Verhagen in debat. Zo zal er onder andere gestemd worden over het netneutraliteit-amendement van D66/PvdA/SP/GL en dat van de VVD.

Wij zullen in elk geval op de publieke tribune aanwezig zijn om de digitale burgerrechtenbeweging in Nederland te vertegenwoordigen. Zulke belangrijke momenten willen we natuurlijk niet missen. Kom vooral met ons mee. Wij zullen om 12.25 uur voor de bezoekersingang van de Tweede Kamer staan, Lange Poten 4. Als we je dan niet zien, zien we je binnen. De duur van de vergadering is helemaal afhankelijk van het verloop van het debat. Daarom kunnen we je niet vertellen hoe laat het klaar zal zijn. Je kunt wel tussentijds vertrekken. De regels voor bezoekers vind je hier. Daar staat niets in over kledingvoorschriften, dus trek vooral je Bits of Freedom-shirt aan!

Agenda
Het debat staat nu dus op de agenda voor woensdag 8 juni om 13.00 uur. Maar het kan zomaar zijn dat het nog verschoven wordt. Hou die agenda of onze Twitter of Facebook-pagina in de gaten voor de laatste updates.


Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag