• Menu

0 recente resultaten

Bits of Freedom verhuist

Ons kantoor zit al bijna anderhalf jaar op de Donker Curtiusstraat in Amsterdam. Een plek waar we met veel plezier naartoe gaan elke dag. Maar met de komst van drie nieuwe collega’s en het voornemen om veel meer met onze vrijwilligers samen te werken, werd die plek echt te klein. Dat betekent dat we maandag verhuizen naar ons nieuwe kantoor. Wat mag volgens jou sowieso niet ontbreken in ons nieuwe stek?

Ook het nieuwe kantoor zit op een geweldige plek, op de Bickersgracht 208 in Amsterdam. Vlakbij het Centraal Station. Daar hebben we veel meer ruimte om ook met onze supporters en vrijwilligers samen te werken. Alleen nu is het nog kaal en leeg.

Daar gaan we natuurlijk verandering in brengen. En daarom zoeken we nu spullen die gaan over internetvrijheid. Hier hebben we jouw hulp bij nodig. Wat mag volgens jou niet ontbreken in ons nieuwe kantoor? Dat mag van alles zijn; van foto’s, posters, teksten en muurschilderingen tot vloerbedekking of gadgets. En om je een idee te geven, deze poster van eBOY over Tokyo hebben we al:

We horen je ideeën graag in de reacties hieronder! En misschien zie je jouw voorstel bij ons staan als je bij ons langkomt..

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag