Teeven: een man een man of dooie mus?

Bits of Freedom door de bocht in Quanza ISP Kartcompetitie

Bits of Freedom: ‘fundamental flaws in EU Commission report on intellectual property enforcement’

Op uitnodiging van de organisatie zijn we op 9 april opnieuw aanwezig als silver sponsor van de Quanza ISP Kartcompetitie. Organisator Dave Aaldering vindt ons werk belangrijk en biedt ons deze sponsorplek ook dit jaar belangeloos aan. Met onze deelname aan dit evenement kunnen we extra zichtbaar en toegankelijk zijn voor mensen werkzaam in de wereld van internet service providers. Zij staan vaak aan de frontlinie als het gaat om het beschermen van onze digitale burgerrechten.

We nemen die dag een aantal t-shirts mee. Dus ben jij ook bij de kartcompetitie in Huizen en wil je een Bits of Freedom-shirt, spreek ons dan zeker even aan! Zolang we ze hebben, krijg je er een van ons kado.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.