Heb je drie minuten de tijd om te helpen?

Wij willen graag weten hoe we jullie beter kunnen ondersteunen, zodat we samen efficiënter worden en zo nog beter onze doelen te kunnen behalen. Om dit te onderzoeken hebben we een enquête gemaakt. Heb jij drie minuten om deze enquête in te vullen?

We doen momenteel onderzoek naar alle vrienden, vrijwilligers, gelijkdenkenden en volgers van Bits of Freedom. Zo hebben we de afgelopen weken onder andere al interviews gedaan met een aantal vrijwilligers. Ook hebben we nu een enquête lopen. Deze enquête is bedoeld voor  iedereen die Bits of Freedom steunt, volgt, of helpt als vrijwilliger;  Hoe veel of weinig ook.

Uiteraard is er extra aandacht gegaan naar je privacy. Zo is geen enkel antwoord terug te koppelen naar jou als individu. Staat alle data alleen op de Bits of Freedom server, en zal dit na maximaal een jaar verwijderd worden.

Kortom; deel jouw mening en ervaringen via deze enquête. Daarmee kun je ons, en jezelf, erg helpen!

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.