Heb je drie minuten de tijd om te helpen?

Parlementaire agenda voor week 44

Twee tips: Bits of Freedom bekijkt

Wat gebeurt er komende week in de Eerste- en Tweede Kamer? Via de agendachecker van PrivacyBarometer hebben wij onze agenda geupdate (zie ook onze wiki). Voor de komende week staan de volgende voor internetvrijheid relevante onderwerpen gepland:

  • 2 november 2010 – 15:00 uur Eerste Kamercommissie Economische Zaken en Justitie over de brief van de minister van Economische Zaken inzake toezegging T01063 Nulmeting bij internetaanbieders (EK 31.145, Q en bijlage ), Wet bewaarplicht telecommunicatiegegevens (31.145)
  • 2 november 2010 – 15:15 uur Eerste Kamercommissie Justitie: bespreking van het voorstel om een debat te voeren over auteursrecht/ intellectueel eigendomsrechten en over het rapport van de werkgroep Gerkens, Auteursrechtbeleid (29.838)

Naast deze onderwerpen, staat op dinsdag 2 november 2010 de plenaire vergadering in de Tweede Kamer over de ‘slimme energiemeters’ op het programma:

  • 10.15 uur – Wijz. Wet implementatie EG-richtlijnen energie-effici├źntie (32 373) + Wijziging van de Wet houdende wijziging van de Elektriciteitswet 1998 en de Gaswet ter verbetering van de werking van de elektriciteits- en gasmarkt (32 374). NB. Over ‘slimme’ energiemeters.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.