• Menu

0 recente resultaten

Sterke groei media-aandacht voor privacy op internet [video]

De aandacht in mainstream media voor privacy op internet neemt snel toe. Steeds vaker wordt Bits of Freedom om uitleg gevraagd, zoals twee opeenvolgende dagen over de privacyzorgen rondom Google en Facebook. De twee interviews met EenVandaag en het NOS acht uur journaal zijn hier terug te zien.

De groeiende aandacht van de mainstream media is een logische ontwikkeling. Eerst was er verwondering over en gewenning aan het internet en diensten als Google Search, Streetview en het sociale netwerk Facebook. Steeds meer gebruikers gaan zich nu afvragen waar al hun privĂ©-informatie eigenlijk is opgeslagen en of ze er controle over hebben. En wat internetgiganten als Google en Facebook met die gedetailleerde profielen doen. En welke overheidsinstanties en bedrijven daar eigenlijk toegang toe hebben. Mensen staan steeds meer stil bij de vraag: wie hebben er eigenlijk zo’n diepgaand inzicht in wie ik ben, waar ik ben en wat ik doe?

Bits of Freedom legt het graag aan je uit. In deze twee interviews en op onze website. En als jij nu overtuigd raakt van het belang van de bescherming van je privĂ©-informatie en van je privacy op internet – net als 90% van de Nederlanders – en je wilt hier iets aan doen, ben je van harte welkom.

Bits of Freedom bij EenVandaag over de macht van Google (29.10.10)

Bits of Freedom bij het NOS acht uur journaal over privacy op Facebook (28.10.10):

Meer filmpjes over vrijheid en privacy op internet en interviews met Bits of Freedom zijn te vinden op ons YouTube-kanaal.

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag