Word vriend van Bits of Freedom en steun internetvrijheid

Op vrijdag 22 oktober komen enthousiaste supporters van Bits of Freedom bij elkaar met een ambitieus doel: om in één dag 1000 nieuwe donateurs te vinden. Dit kan je doen om in minder dan 2 minuten te helpen bij #1Dag1000Donateurs.

Word vriend van Bits of Freedom en steun vrijheid op internet met een structurele donatie. Dat kan via deze speciale, veilige donatiemodule (iDeal, Creditcard, machtiging of acceptgiro), via PayPal of door over te maken op bankrekeningnummer 55 47 06 512 ten name van Bits of Freedom te Amsterdam. Word bits-Vriend voor minder dan € 5,- per maand en laat, als je dat wilt, jouw naam, foto of avatar op onze website zetten. Of word bytes-Vriend vanaf € 5,- per maand en krijg van ons, naast die naamsvermelding, als je wilt ook een gratis t-shirt. En je helpt natuurlijk ook met een eenmalige donatie.

Vraag zoveel mogelijk mensen om hetzelfde te doen. Je helpt ons enorm als je anderen laat weten dat je vrijheid op internet belangrijk vind, dat kan via Twitter, Facebook, Hyves, je blog, e-mail, telefoon, of buizenpost.

Gebruik ook onze banners en twibbons. Bijvoorbeeld op je Twitter-, Facebook- of Hyvesprofiel, je eigen blog of website.

Als je benieuwd bent hoe de actie verloopt, volg dan vrijdag 22 oktober deze actiepagina of sociale media, zoals onze Twitter– en Facebookpagina om op de hoogte te blijven.

Heb je vragen of tips voor deze actie? Neem dan contact op met Daphne: 06 4280 0968, Daphne.vanderKroft@bof.nl.

Alvast bedankt voor je hulp!

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.