• Menu

0 recente resultaten

Unieke boekpresentatie door Cory Doctorow!

Zoals eerder al aangekondigd zal Cory Doctorow op vrijdag 24 september 2010 zijn nieuwste boek Makers presenteren. Speciaal voor de fans van Bits of Freedom komt hij over zijn nieuwste boek vertellen, en jij kan daar bij zijn!

Doctorow, vroeger activist bij de Electronic Frontier Foundation, is nu redacteur van BoingBoing en sciencefiction auteur. Hij zal je de 24e natuurlijk vertellen over zijn nieuwe boek. Maar hij wil hiermee ook Bits of Freedom helpen om donaties te werven. En daar zijn we erg blij mee.

De lezing zal plaatsvinden inĀ The Hub Amsterdam aan de Westerstraat 187, vanaf 20 tot 23 uur. Op de avond zelf zullen de drankjes voor 20 uur gratis zijn en ook zal the American Book Centre een standje hebben met interessante boeken.

Omdat we de avond voor al zijn fans toegankelijk willen houden, hebben we besloten om de hoogte van jouw donatie aan jou over te laten. Wil je verzekerd zijn van een plaats, doe dan alvast een donatie via deze module (deze link verkleint je browserscherm).

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag