Ook software kan vrij zijn

Hoe volg je ons het liefst?

Yo, where my bits at?

Op dit moment gebruiken we onder andere Twitter, Facebook en natuurlijk onze website om je op de hoogte te houden van het laatste nieuws en om jouw mening te horen. Nu zijn we nieuwsgierig. Op welke manier volg je ons eigenlijk het liefst?

Doe de poll op onze homepage door een enkel antwoord in te vullen. Mis je ons nog op een sociale netwerksite, of blijf je het liefst op verschillende manieren op de hoogte? Laat ons dat dan hieronder in de reacties weten. Alle tips zijn welkom!

 1. @Willem2k

  Twitter plz

 2. Arjan

  RSS-feed, evt Twitter, mail

 3. Kleine Aap

  Twitter!

 4. E-Cultura

  Via twitter & mail.

 5. MH

  Via RSS en Twitter, in die volgorde.

  Grappig trouwens, een poll met checkboxjes, waar je er maar eentje van mag selecteren. Lekker quirky. 🙂

 6. Jildou Gerritsma

  MH, weet jij toevallig een goede poll plugin voor WordPress? We zouden het graag aanpassen!

 7. Michiel

  Via Twitter, maar jullie zouden ook persberichten naar grote websites kunnen sturen (niet zijnde de sociale netwerksites). Daar kom je nog niet al te vaak nieuws van BoF tegen. Dat jullie ook op Linkedin zaten wist ik niet eens, net uit de poll alleen.

 8. Erik

  Ik volg alles via Twitter. Casual en toegankelijk.

 9. Peter

  rss

 10. Randy Simons

  Waarom is “website/RSS” één optie? Ik vind het zo nu en dan bezoeken van een website toch heel wat anders dan het abonneren op een feed…

  Hoewel BoF ongetwijfeld wil voorzien in een behoefte vind ik het jammer dat er geen aandacht wordt gegeven aan open source, decentralized social media als alternatief. Het concept van social media spreekt mij wel aan, maar de pure commerciële insteek van de huidige populaire diensten strookt m.i. met de wens tot (controle over) privacy.

 11. jan Kees

  RSS, e-mail

 12. Jildou Gerritsma

  De reden waarom RSS en de website samengevoegd zijn in 1 poll optie is omdat de communicatie die er uit voort komt hetzelfde is, namelijk reacties op de site. We zijn ons er bewust van dat deze twee niet voor iedereen geld zijn en daarom zijn we erg blij met je reactie!

  Wat betreft het open source alternatief hebben we ons aangesloten bij identica. Iin deze poll is indentica niet genoemd omdat er weinig mensen aanwezig zijn op deze site. Maar als je een identica account hebt is worden we graag vrienden via identi.ca/BitsofFreedom.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.