• Menu

0 recente resultaten

Ook software kan vrij zijn

Op 18 september 2010 is het de internationale Software Freedom Day. Dat wordt in Nederland gevierd met een groot evenement in de Koninklijke Bibliotheek in Den Haag. Jij kan er gratis naar toe.

Met deze dag willen de organisatoren aandacht besteden aan de voordelen van open software bij het gebruik in het onderwijs, bij de regering, in huis en in het bedrijfsleven. Oftewel, overal. Bekijk het programma voor een overzicht van alle verschillende lezingen. Zo kan je onder andere naar Lieven Moors (muzikant uit “Das Pop”) over professioneel werken met audio. Thomas de Graaff (Ubuntu NL) vertelt voor nieuwsgierige beginners over het populaire besturingssysteem Ubuntu Linux. En voor de experts geeft bijvoorbeeld Rubin Simons een lezing over openPCF (geautomatiseerde server configuratie).

Software Freedom Day wordt mede georganiseerd door: NLLGG, HCC, Internet Society, NLUUG en ClubNix.

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag