1. Mathieu

    Goed stukje Ot. Ik vindt de situatie in de UK ook niet goed. Worden deze sites openbaar gemaakt die offline zijn gehaald, en hoe wordt dit gecontroleerd?

  2. Anoniem

    dit isrudie van meurs die Bits of Freedom gelukwenst met de wederopstanding van een jaar geleden. Ooit was ik lid/sympathisant van de stichting Waakzaamheid die een lange periode erg goed werk deed(Jan Holvast), toen kwam BOF later opgevolgd door BOF2 en echt het is heel belangrijk dat jullie de schending van de privacy elke keer weer signaleren en attackeren. Ik volg BOF met argusogen, met woede en met plezier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.