• Menu

0 recente resultaten

We hebben een nieuwe website! Wat vind je ervan?

Als vaste bezoeker van www.bof.nl, vraag je je nu af of je wel goed terecht bent gekomen. Je knippert nog eens met je ogen. Jawel, je ziet toch echt het Bits of Freedom logo boven in beeld. Wees gerustgesteld, je zit hier goed. We hebben slechts de hele site verbouwd.

De oude site was niet meer erg geschikt voor ons werk. Met deze nieuwe opzet maken we het je makkelijker om te zien wat Bits of Freedom doet, vind je meer uitleg over onze dossiers en zie je in één oogopslag hoe jij zoal kan helpen.

Ontwerper David Pino, fotograaf Ralf Mitsch, webbouwer Alexander Klöpping en vele vrijwilligers hebben ons geholpen om tot dit resultaat te komen. Dus laat ons weten wat jij ervan vindt! Er zitten nu nog allemaal bugjes in. Dus geef ons een seintje als je er een tegenkomt. Dan gaan we die zo snel mogelijk herstellen.

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag