• Menu

0 recente resultaten

Save the date: ontmoet Cory Doctorow!

Cory Doctorow komt naar Nederland om zijn nieuwste boek te presenteren: Makers. Speciaal voor de fans van Bits of Freedom zal hij vrijdagavond 24 september 2010 met hen aan tafel gaan. En jij kan daar bij zijn!

Doctorow, vroeger activist bij de Electronic Frontier Foundation, is nu redacteur van Boing Boing en sciencefiction auteur. Hij zal je de 24e natuurlijk vertellen over zijn nieuwe boek. Maar hij wil hiermee ook Bits of Freedom helpen om donaties te werven. En daarvoor zijn we hem ontzettend dankbaar.

Wil jij hierbij zijn? Stuur dan voor 16 september een mailtje naar daphne.vanderkroft@bof.nl. We houden je dan op de hoogte hoe we de donaties gaan verzamelen en waar het zal plaatsvinden. (Mocht je nog een toffe locatie weten in Amsterdam, dan houden we ons aanbevolen!)

UPDATE:
Waar en wanneer
Op vrijdag 24 september staan vanaf 19.30 uur de deuren voor ons open in The Hub Amsterdam, aan de Westerstraat 187 in Amsterdam. Om 20.00 uur begint de presentatie. Tussen 19.30 en 20.00 zijn de drankjes gratis, met dank aan de opleiding Interactieve Media van de HvA.

Hoe reserveer je een plek?
Omdat we de avond voor al zijn fans toegankelijk willen houden, hebben we besloten om de hoogte van jouw donatie aan jou over te laten. Wil je verzekerd zijn van een plaats, doe dan alvast een donatie via deze module (verkleint browserscherm). We hebben al redelijk veel aanmeldingen, de kans is dus klein dat er op de avond zelf nog plaats is. Mocht dat toch het geval zijn, dan worden die plaatsen vergeven aan de eerste bezoekers. Zij kunnen ter plekke een donatie doen.

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag