Webwijs: een tussenstand

Bel vandaag om ACTA te stoppen!

Contentlobby wil gebruikers controleren en afknijpen

Er zijn nog twee weken om alle Europarlementariërs te overtuigen dat ze Schriftelijke Verklaring 12 over ACTA moeten tekenen. We missen nog 150 handtekeningen, vooral van Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Italië en Polen. Bel de bureau’s van de parlementsleden in Straatsburg vóór 12 uur vandaag (17 juni), en overtuig ze om Schriftelijke Verklaring 12 te tekenen. Zie voor meer informatie over hoe je dat kan doen, wat Schriftelijke Verklaring 12 is en waarom die belangrijk is dit bericht van La Quadrature du Net.

The picture is based on “Piraten, aus Lego” van playroughde, licensed under a Creative Commons Generic 2.0 Attribution license.

  1. Tweets die vermelden Bel vandaag om ACTA te stoppen! – Bits of Freedom -- Topsy.com

    […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Dennis, Bits of Freedom. Bits of Freedom heeft gezegd: Bits of Freedom: "Bel vandaag vóór 12 uur om ACTA te stoppen": http://is.gd/cSqbh (cc @laquadrature) Pls RT […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.