• Menu

0 recente resultaten

Wie vraagt krijgt antwoord

Vragen stellen aan politici werkt. We hebben al eerder opgeroepen vragen te stellen aan de verschillende partijen en volksvertegenwoordigers in aanloop naar de verkiezingen. Een van de mensen die gehoor heeft gegeven aan onze oproep heeft nu ook antwoord gekregen.

Marc (‘CtrlSPATIE‘) stelde een vraag aan Mark Rutte (VVD) over ‘‘de borgpen van onze democratie‘: netwerkneutraliteit (zie ook ons dossier Netwerkneutraliteit). Hij stelde zijn vraag enkele dagen geleden door een filmpje te plaatsen op YouTube waarin hij zijn vraag toelicht en zond zijn video in via Nederland Kiest.

Hoewel er nog geen antwoord van Rutte zelf is, heeft Boris van der Ham (D66) wel een dag later gereageerd:

Inmiddels is er ook een reactie van Rita Verdonk (TON). We blijven nog in afwachting van een reactie van Mark Rutte en hopen dat ook hij spoedig reageert.

Wil je ook een vraag stellen? Kijk dan op onze pagina’s Stel een vraag over digitale vrijheid en Zo stel je jouw vraag over digitale vrijheid. Interessante antwoorden publiceren we op onze blog!

Afbeelding gebaseerd op “Microphone Frenzy” van editor, uitgebracht onder een Creative Commons Attribution 2.0 Generic-licentie.

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag