Facebook's privacy-aanpassingen: goed begin, maar half werk [video]

Wie vraagt krijgt antwoord

Europese Privacywaakhond tikt zoekmachines op de vingers
DOSSIER: Netneutraliteit

Vragen stellen aan politici werkt. We hebben al eerder opgeroepen vragen te stellen aan de verschillende partijen en volksvertegenwoordigers in aanloop naar de verkiezingen. Een van de mensen die gehoor heeft gegeven aan onze oproep heeft nu ook antwoord gekregen.

Marc (‘CtrlSPATIE‘) stelde een vraag aan Mark Rutte (VVD) over ‘‘de borgpen van onze democratie‘: netwerkneutraliteit (zie ook ons dossier Netwerkneutraliteit). Hij stelde zijn vraag enkele dagen geleden door een filmpje te plaatsen op YouTube waarin hij zijn vraag toelicht en zond zijn video in via Nederland Kiest.

Hoewel er nog geen antwoord van Rutte zelf is, heeft Boris van der Ham (D66) wel een dag later gereageerd:

Inmiddels is er ook een reactie van Rita Verdonk (TON). We blijven nog in afwachting van een reactie van Mark Rutte en hopen dat ook hij spoedig reageert.

Wil je ook een vraag stellen? Kijk dan op onze pagina’s Stel een vraag over digitale vrijheid en Zo stel je jouw vraag over digitale vrijheid. Interessante antwoorden publiceren we op onze blog!

Afbeelding gebaseerd op “Microphone Frenzy” van editor, uitgebracht onder een Creative Commons Attribution 2.0 Generic-licentie.

  1. Tweets die vermelden Wie vraagt krijgt antwoord – Bits of Freedom -- Topsy.com

    […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door jasperwillem en Politiek Next, Bits of Freedom. Bits of Freedom heeft gezegd: Bits of Freedom: "Wie vraagt krijgt antwoord": http://is.gd/ct2oO (cc @nederlandkiest @ctrlspatie) […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.