• Menu

0 recente resultaten

Zo stel je jouw vraag over digitale vrijheid

Wil jij vrij kunnen blijven mailen, surfen en bloggen? Zorg dan dat het volgende kabinet digitale vrijheid beschermt! Voel lijsttrekkers, politici en journalisten aan de tand over digitale vrijheid via Twitter, YouTube, mail etc. Om je op weg te helpen, hebben wij alvast een aantal vragen opgesteld. Hieronder hebben we verschillende manieren om je vraag te stellen alvast voor je op een rij gezet.

Ga je een vraag stellen? Of weet je nog meer manieren om vragen te stellen? Laat het ons weten! Stuur je filmpje, mail of tweet met jouw vraag en het antwoord naar ons. (Als je je vraag stelt via Twitter, gebruik dan de hashtag #digitalevrijheid.) De beste, slechtste en meest rare antwoorden publiceren we. Zo weten we welke politicus draait, zwijgt of juist echt iets wil veranderen.

Lijsttrekkers en partijen

Journalisten en media

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag