Boekrecensie: Makers van Cory Doctorow

Stick it

Ontwikkeling zelfverdedigingsgids voor internetgebruikers van start

Onze stickers zijn alweer bijna op. Op dit moment wordt daarom hard gewerkt om zo snel mogelijk een hele lading nieuwe stickers voor jullie te maken. Zodra die verkrijgbaar zijn, laten we het weten. Hieronder alvast inspiratie voor het betere plakwerk.

Heb jij ook een toffe foto van onze sticker in het wild? Op een beveiligingscamera, op een bodyscanner of op een verkeersbord bijvoorbeeld. Stuur die dan op naar info@bof.nl. De mooiste foto’s zullen we posten op onze site.

BOF BekerBOV-chipkaart

 1. Tweets die vermelden Stick it – Bits of Freedom -- Topsy.com

  […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Bits of Freedom. Bits of Freedom heeft gezegd: Stick it! Een gaaf voorbeeld van onze sticker in het wild: http://bit.ly/d0SAyE Heb jij ook 'n foto? Mail 'm! info@bof.nl […]

 2. Alex

  Da’s mooi. Maar hoe kunnen we ze bestellen? Staat nergens op de site…

  Of hebben stickers ook recht op privacy? 😉

  • Daphne van der Kroft

   @Alex, goed te lezen dat je zo enthousiast bent. Zoals in de post staat, worden ze nu gemaakt en laten we het weten zodra ze verkrijgbaar zijn. Als je een mailtje stuurt naar daphne.vanderkroft@bof.nl, zorg ik ervoor dat je een herinneringsmail krijgt.

 3. Emma Herman

  Hey Daph,
  Doe mijn ook zo’n herinnneringsmail – of beter: een setje plakwerk
  X e

 4. Robert

  Lijkt me handig in de sticker meteen een RIFD-tag mee te leveren, zodat we kunnen zien aan wie ze zijn uitgeleverd en wie ze waar heeft geplakt!

 5. DenBolle

  Ik stuur ook een herinneringsmail voor het betere plakwerk. Die kunnen niet genoeg onder de diverse registratie apparaten worden geplakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.