SURFcert Security Award 2010 voor Bits of Freedom

Het is nu officieel: 'Vrijheid is hot, controle is not'

Nieuwsbrief 6.2 van Bits of Freedom – Big Brother Awards special
DOSSIER: Big Brother Awards

Na de uitreiking van de Big Brother Awards 2009 staat één ding als een paal boven water: ‘vrijheid is hot, controle is not’. Nog nooit ontving de jury zoveel kandidaten voor een nominatie vanuit het Nederlandse publiek. Nog nooit hebben alle winnaars – op T-Mobile na – tijdens het uitverkochte Awardsgala gereageerd. En nog nooit behaalde de awards voor de grofste privacyschendingen zoveel publiciteit.

Nederlanders hebben genoeg van de ongebreidelde controledrift waaraan zij worden onderworpen, en komen met een heldere boodschap: respecteer mijn privacy en laat vrijheid het uitgangspunt zijn van beleid. Bits of Freedom zal deze boodschap namens u allen uitdragen richting de overheid en het bedrijfsleven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.