And the winner (van de t-shirt contest) is….

Big Brother Awards goed opgepikt door de pers

Gerkens (SP) reageert op nominatie downloadverbod
DOSSIER: Big Brother Awards

De Big Brother Awards zijn de landelijke media niet ontgaan. Dat is een goede zaak, omdat Bits of Freedom met de Awards juist bredere aandacht wil vestigen op de grofste privacyschendingen van de afgelopen tijd door ze ineens te presenteren. Om zo het bewustzijn en begrip van privacy te vergroten. Een overzicht vindt u hier.

 1. ursula

  Sinds vandaag radio 1 nieuwsbericht, ben ik bekend met jullie bestaan. op radio 1 werd de Big brother Award aangekondigd.

  Ik denk weleens om te emigreren naar een land waar de overheid geen verplichtingen ten aanzien van je identiteits gegevens eist te geven.
  Anderzijds is het goed in je eigen omgeving kritsche geluiden te delen met je naasten prive en op het werk.

  De overheid heeft tav de vingerafdrukken nauwelijks ruchtbaarheid gegeven dat dit zou worden ingevoerd en wat de consequenties zijn al helemaal niet, want die zijn hun kennelijk ook niet bekend. Gek genoeg is er wel een brief naar alle burgers gestuurd om de mogelijkheid tot bezwaar t.a.v de invoering van het EPD te maken.

  Ik vindt het beangstigend als je die uitzending van Netwerk over de vingerafdrukken ziet. zie wat de europarlementarier en die hacker zeggen en laten zien.

  succes met jullie kritisch geluid en publiciteit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.