• Menu

0 recente resultaten

Record inzendingen voor de Big Brother Awards 2009

Er is massaal gereageerd op de oproep van Bits of Freedom om kandidaten voor te dragen voor de Big Brother Awards. Nog nooit eerder ontving de Jury zoveel inzendingen! Aan hen nu de zware taak om per categorie drie inzendingen te nomineren, en uiteindelijk te bepalen wie er als ‘winnaar’ met een Big Brother Award naar huis gaat.

Naast de enorme hoeveelheid inzendingen, was de Jury zeer te spreken over de kwaliteit van de nominaties. Vele inzendingen waren goed gemotiveerd, en ook nog eens voorzien van onafhankelijke bronnen. Bits of Freedom en de Jury danken iedereen voor alle goede suggesties.

De ‘winnaars’ van de Big Brother Awards 2009 worden bekendgemaakt tijdens het Awardsgala op 5 februari 2010 in De Balie te Amsterdam, terwijl de genomineerden ruim een week van tevoren gepubliceerd.

De Jury voor de Big Brother Awards 2009 bestaat uit:

Karin Spaink (Juryvoorzitter).
Prof. dr. Bart Jacobs.
Dr. Bart Schermer.
Prof. dr. Nico van Eijk.
Prof. dr. Valerie Frissen.
Bart de Koning.

Nieuw dit jaar is de Publieksprijs: in de weken voorafgaand aan de Awards kunt u via deze website stemmen wie er met de Publieksprijs vandoor gaat. Dat lijkt ons wel zo eerlijk: zo kunt u zelf bepalen wie uw eigen opvolger wordt.

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag