Duitsland kritisch over ACTA

Schrijf mee aan ons paper netwerkneutraliteit

Hoe scoren politieke partijen qua privacy-stemgedrag?
DOSSIER: Netneutraliteit

De nieuwe versie van Bits of Freedom’s position paper over netwerkneutraliteit staat online. Het Ministerie van Economische Zaken zal binnenkort haar beleid op het gebied van netwerkneutraliteit formuleren. In het position paper beschrijft Bits of Freedom haar positie op dit punt en adviseert zij het Ministerie over het te volgen beleid. Help ons het position paper te verbeteren! Laat commentaar achter op co-ment, of bewerk het Open Office document en stuur het naar ot.vandaalen@bof.nl. Deadline: 16 december. De eerste versie van dit paper inclusief commentaar is hier te vinden. En hier is de vergelijking (OpenOffice document) tussen de eerste en de tweede versie. @Lennart, @Nienke, @[u], @Arjan, @wzzrd, @Jacob: dank voor jullie input!

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.