• Menu

0 recente resultaten

Nieuwsbrief en website

De nieuwsbrief van Bits of Freedom blijft tweewekelijks uitkomen tot het einde van deze zomer. Daarna zal de mailinglijst blijven bestaan onder beheer van het bestuur van de stichting Bits of Freedom en gebruikt worden voor de verzending van incidentele ‘specials’ zoals over de Big Brother Awards. In alle gevallen gaat het uitsluitend om nieuws van of over Bits of Freedom.

De website van Bits of Freedom blijft bestaan, ook al zal veel informatie snel verouderen. Bits of Freedom overweegt om na 1 september 1 of 2 wiki’s te openen met actuele informatie over belangrijke onderwerpen als de bewaarplicht verkeersgegevens of RFID en privacy. Of dat succesvol is, hangt af van de belangstelling om actief (en vrijwillig) bijdragen te leveren. Ter inventarisatie roept BOF iedereen op die belangstelling heeft voor een serieuze redactietaak om zich aan te melden via info@bof.nl, onder vermelding van zijn of haar interesse/specialiteit. In een volgende nieuwsbrief komen we hier graag op terug.

Dit artikel is automatisch geconverteerd uit het oude archief van nieuwsbrieven van Bits of Freedom.

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag