ID-plicht heeft geen effect op criminaliteit

Themakrant Terrorisme Buro Jansen & Janssen

Snelle invoering van het elektronisch kinddossier

Buro Jansen en Janssen laat een tegengeluid horen in het debat over terrorismebestrijding met de ‘Themakrant Terrorisme: Wat wordt er gedaan tegen terrorisme? & wat zijn de gevolgen voor u?’. In de krant besteedt Buro Jansen & Janssen aandacht aan de negatieve effecten van het huidige terrorismebeleid. De krant bevat artikelen over het werk van de AIVD, een uitlevering aan Egypte, het verstoren van de overheid van mensen die van radicalisering worden verdacht, Lonsdale jongeren en nog veel meer. In de krant wordt uitgebreid stilgestaan bij de erosie van burgerrechten. De krant is de eerste in een serie themakranten van Buro Jansen & Janssen.

Dit artikel is automatisch geconverteerd uit het oude archief van nieuwsbrieven van Bits of Freedom.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.