Kamer eist stop opslag biometrie

Bits of Freedom jaarverslag 2005

Brein misleidt over kopieren software

Op 10 februari heeft Bits of Freedom haar jaarverslag gepubliceerd. Het jaarverslag over 2005 bevat een overzicht van de belangrijkste activiteiten en onderwerpen uit het afgelopen jaar. De campagne tegen de bewaarplicht komt daarbij uitgebreid aan de orde, omdat het de activiteit was waaraan Bits of Freedom de meeste aandacht heeft besteed, zowel in Den Haag als in Brussel. Daarnaast besteedt het jaarverslag onder andere aandacht aan notice en takedown, biometrie, de WSIS en auteursrecht. Ook wordt verslag gedaan van de samenwerking met andere organisaties in binnen- en buitenland zoals European Digital Rights en Unesco. Tot slot bevat het jaarverslag een uitgebreide financi?le verantwoording van inkomsten en uitgaven.

Dit artikel is automatisch geconverteerd uit het oude archief van nieuwsbrieven van Bits of Freedom.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.