• Menu

0 recente resultaten

BOF jaarverslag 2004

Het jaarverslag van Bits of Freedom over 2004 staat online. Het verslag bevat zowel een inhoudelijke als financiële verantwoording van de activiteiten in het afgelopen jaar. In 2004 organiseerde BOF samen met anderen de uitreiking van de Big Brother Awards en het Auteursrechtsymposium. Daarnaast heeft BOF zich continue beziggehouden met het debat en de regelgeving rondom elektronisch stemmen, notice en takedown, verkeersgegevens, rfid, auteursrecht, spam en passagiersgegevens.

Eind 2003 werd duidelijk dat Bits of Freedom in financiële nood zat, en dringend hulp nodig had. In het eerste kwartaal van 2004 ontving BOF bijna 4.500 euro van individuele donateurs, vaak voorzien van schitterende aanmoedigingsteksten. Mede hierdoor gaat het financieel veel beter met BOF. Donateurs en andere geïnteresseerden kunnen in het verslag een verantwoording van de inkomsten en uitgaven vinden.

We hopen dat de lezers van de BOF nieuwsbrief dit jaar opnieuw willen overwegen om een donatie aan Bits of Freedom te doen. Daarnaast gaat BOF op zoek naar nieuwe sponsors.

Dit artikel is automatisch geconverteerd uit het oude archief van nieuwsbrieven van Bits of Freedom.

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag