Donnerabilia

Workshop 'Bewaarplicht Verkeersgegevens'

Verslag auteursrechtsymposium

Op 24 september organiseerden XS4ALL en het Instituut voor Informatierecht (IViR) van de Universiteit van Amsterdam een workshop over de voorgestelde bewaarplicht verkeersgegevens. Een bewaarplicht verkeersgegevens dwingt providers tot het bewaren van logfiles van internetverkeer van hun abonnees zodat die opgeslagen gegevens later door politie, justitie en inlichtingendiensten kunnen worden gebruikt voor onderzoek. Sjoera Nas van Bits of Freedom leverde een bijdrage aan de workshop met een presentatie.

Dit artikel is automatisch geconverteerd uit het oude archief van nieuwsbrieven van Bits of Freedom.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.