• Menu

0 recente resultaten

Donnerabilia

Volgens Minister Donner heeft officier van justitie Tonino 2 ernstige fouten gemaakt toen hij zijn computer buitenzette:

“Voorzover ik kan natrekken heeft de heer Tonino op 17 juni 2004 ‘s avonds om negen uur een aantal van zijn bezittingen op straat gezet, om die de volgende dag door de grofvuilophaaldienst te laten verwijderen. Ik wijs erop dat het op zichzelf genomen al een overtreding is om dat de avond van tevoren te doen. ”

Tweede Kamer, Handelingen 2004-2005, nr. 9, pag 449-456 (gepubliceerd 15 oktober 2004)

Dit artikel is automatisch geconverteerd uit het oude archief van nieuwsbrieven van Bits of Freedom.

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag