Spammers willen wet oprekken

Spot the Cam genomineerd

Jaarverslag CBP

Het project Spot the Cam is genomineerd voor een prijs in de categorie veiligheid. Bits of Freedom is een van de initiatiefnemers van dit project, waarin zichtbaar is gemaakt hoeveel camera’s de Amsterdamse binnenstad telt. De prijzen voor ICT en samenleving worden uitgereikt op 12 juni tijdens het congres ‘In de buurt van ICT’. Het congres wil een tussenstand opmaken van de vele ICT projecten op het gebied van welzijn, onderwijs, participatie, veiligheid en integratie.

Dit artikel is automatisch geconverteerd uit het oude archief van nieuwsbrieven van Bits of Freedom.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.