• Menu

0 recente resultaten

Silvia Deurwaarder

portret Silvia Deurwaarder

Komende tijd schrijft zij over 20 jaar Bits of Freedom.

Een groot gevoel voor rechtvaardigheid en de wens dat te vertalen naar daden. Dat is zeker een drijfveer om mij in te zetten voor Bits of Freedom. Om niet aan de zijlijn te staan, maar echt actie te ondernemen voor een universeel goed, namelijk mensenrechten.

Aan het begin van het internettijdperk raakte ik gefascineerd door technologie en dan met name op het gebied van kennisoverdracht en het verbinden van mensen. Ik begaf mij op online fora en zo kwam er een wereld dichterbij. Zo begon ik een online magazine over muziek, wat uitgroeide tot een internationaal platform met vele publicaties. De studie journalistiek heeft mijn nieuwsgierigheid verder doen ontwikkelen met een kritische kijk naar de wereld.

Het is voor mij fantastisch om stil te staan bij twintig jaar Bits of Freedom. Om in de rijke historie te duiken, boeiende verhalen op te diepen en in contact te komen met velen die deze burgerrechtenorganisatie een warm hart toedragen. Hopelijk doet het eer aan de inzet van allen door de jaren heen. Ik voel mij echt vereerd dat te mogen weergeven.

Mijn grote passie is ballet, daarnaast ben ik een mooi-weer-wielrenster, heb ik een zwak voor (Britse) detective series, en luister zowel naar rock als klassieke muziek (en vele genres daar tussenin).

Laatste van Silvia Deurwaarder

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag