• Menu

0 recente resultaten

Onze successen van afgelopen jaar!

Benieuwd naar ons werk? Jaarlijks vind je in ons jaarverslag waar we ons afgelopen jaar mee bezig hebben gehouden, welke successen we hebben geboekt en wat onze plannen zijn voor de toekomst.

Ook over het jaar 2022 hebben we een hoop te vertellen. Klik door om ons jaarverslag te lezen. Dat kan online of in PDF formaat:

We hebben jou nu extra hard nodig!

In ons jaarverslag lees je dat we onze gewenste donateursgroei van ongeveer € 30K helaas niet hebben gerealiseerd. Hoewel we veel nieuwe donateurs hebben gevonden, zijn er ook bovengemiddeld veel vertrokken. De gestegen kosten van levensonderhoud, energieprijzen, inflatie: sommige donateurs zegden met pijn in het hart hun vaste donateurschap op of zagen zich genoodzaakt hun bijdrage te verlagen.

Ben je al donateur en denk je er over om je bijdrage te verhogen? Dat kan je zelf regelen in de Bits of Freedom donateursomgeving.De donateursomgeving vind je hier.

Nog geen donateur? Overweeg dan om dat vandaag nog te worden!Doneer direct, dit kan eenmalig of terugkerend! Je mag dan ook iets moois uitzoeken in onze webshop óf je kan kiezen voor een meekijkvrij e-mailadres!

Liever luisteren? In onze meest recente podcast vertellen we je over ons werk en het afgelopen jaar:

Blijf op de hoogte!

Let op! Nu volgen linkjes naar Big Tech!

Volg jij Bits of Freedom al? Bijvoorbeeld op Twitter, Instagram of LinkedIn?
De podcast vind je in jouw favoriete podcastapp. Bijvoorbeeld op Spotify of Apple Podcasts.

Wil je niks te maken hebben met Big Tech? Abonneer je dan gewoon op onze nieuwsbrief:

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag