• Menu

0 recente resultaten

Dit waren de hoogtepunten van de internetmarathon

Vorige week vond in De Balie de Internetmarthon plaats. Twaalf uur lang spraken we met wetenschappers, ervaringsdeskundigen en activisten over de staat van het internet. Je kunt de internetmarathon terugkijken en we delen graag tien hoogtepunten met je.

Meer dan dertig gasten, drie interviewers, 70 bezoekers in de zaal (coronaproof!) en tientallen online. Vorige week vond de Internetmarathon plaats. We bespraken de staat van het internet en wisselden af tussen angst en hoop over de toekomst ervan. Dit vonden wij de hoogtepunten van het programma.

Liever terugluisteren? Dat kan ook!

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag