De bundel voor wetswijzigingen is niet onbeperkt

Bericht voor vaste donateurs

Het uploadfilter is een gegeven, hoe we ermee omgaan niet

Er is iets fout gegaan met de maandelijkse incasso-opdracht. Daarom wordt jouw financiële steun op een ander moment afgeschreven dan je gewend bent.

Credits:
Mudassir Ali

Wat is er gebeurd?

Mogelijk heb je gemerkt dat je donatie vorige maand niet is afgeschreven. Door een fout bij de bank is de incasso niet uitgevoerd. We zijn samen met de bank op zoek geweest naar de oorzaak hiervan en kunnen helaas nu pas de fout herstellen. Binnen enkele dagen zal dus alsnog je donatie voor de maand mei worden afgeschreven.

Wat betekent dit voor jou als vaste donateur?

Voor de hoeveelheid steun die we van je krijgen betekent het niets. We schrijven precies datgene af waarvoor jij ons toestemming hebt gegeven.

Wel is het moment van afschrijven veranderd. Dit betekent ook dat er relatief kort op elkaar wordt geïncasseerd. We willen natuurlijk niet dat dat voor jou problemen oplevert. Mocht dat het geval zijn, neem dan alsjeblieft contact met ons op.

Nogmaals veel dank voor je steun!

Huh‽ Doen jullie aan incasso's?

Jazeker! Het is voor ons namelijk essentieel om vaste donateurs te hebben: daar kun je organisaties op bouwen, plannen door maken en mee vooruit kijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.