• Menu

0 recente resultaten

Een nieuwe donateursomgeving voor onze vaste donateurs

In onze nieuwe donateursomgeving maken we het makkelijker voor onze vaste donateurs om hun gegevens aan te passen. Benieuwd wat er voor jou verandert? Lees dan snel verder.

We hebben een nieuwe donateursomgeving. Het is hierdoor voor onze vaste donateurs, die hun donatie doen via automatisch incasso, mogelijk om zelf hun gegevens aan te passen. Vanaf nu kun je bijvoorbeeld makkelijk zelf je rekeningnummer wijzigen, je donatie verhogen of de frequentie van je donatie aanpassen. Je vindt de nieuwe donateursomgeving hier:

Wat verandert er voor onze vaste donateurs?

Als je een machtiging aan ons hebt afgegeven, dan blijven wij incasseren van het door jou opgegeven rekeningnummer. Je merkt niets van de overstap, alleen de omschrijving op je rekeningafschrift is anders, namelijk: Donatie met volgnummer [#] aan Bits of Freedom.

Om in te loggen op de nieuwe donateursomgeving, vul je het e-mailadres in waarmee je bij ons als donateur bekend bent. Je ontvangt dan direct een mailtje met een link waarmee je kunt inloggen.

Mislukte donatie?

Soms lukt het ons niet om een donatie te incasseren. Bijvoorbeeld omdat je te weinig geld op je rekening hebt, of omdat je de incasso hebt geblokkeerd zonder de machtiging bij ons op te zeggen.

We proberen voortaan een mislukte donatie de volgende maand nogmaals te incasseren. De omschrijving op je afschift is in dat geval: Herhaling mislukte donatie met volgnummer [#] aan Bits of Freedom.

Lukt het ons driemaal op een rij niet om je donatie te incasseren, dan wordt je donateursschap opgezegd.

Freedom.nl e-mailadres

Als je je donatie opzegt, verlaagt naar een bedrag van minder dan € 10 per maand, of als het ons drie keer op een rij niet lukt om je donatie te incasseren, dan vervalt je recht op een @freedom.nl e-mailadres. Je krijgt bij deze wijziging een melding in de donateursomgeving. Na 3 maanden wordt het e-mailadres automatisch beëindigd, tot die tijd kan je nog bij je e-mail.

Heb je vragen?

Heb je vragen over deze nieuwe donateursomgeving? Stuur een mailtje naar info@bitsoffreedom.nl en we helpen je graag.

Ben je nog geen donateur maar wil je dat wel worden? Als je nu doneert krijg je een mailadres, webcamcover of andere Bits of Freedom merchandise cadeau. En je kunt meteen de mooie nieuwe donateursomgeving zien natuurlijk.

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag